Dacia Duster

Un SUV veritabil

de la 15.850 EUR

TVA inclus

Un SUV polivalent cu calitați imbatabile

Modelul Duster, robust și versatil, își consolidează poziția de SUV de familie și rămâne partenerul ideal în orice aventură.

MULTIMEDIA

Două sisteme multimedia inovatoare

Media Nav*

Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, sistem îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale (pentru varianta 4X4), multimedia etc. Poți accesa informațiile pe ecranul tactil de 8″, cu redare a interfeței telefonului pe ecranul multimedia, wireless sau prin cablu, în momentul conectării smartphone-ului prin Bluetooth® sau la porturile USB. Cu 6 difuzoare integrate, beneficiezi de o calitate și mai bună a sunetului atunci când asculți muzica preferată.

Media Display*

Utilizează funcția de redare prin cablu a interfeței telefonului pe ecranul sistemului multimedia Media Display al modelului Duster. Poți accesa aplicațiile preferate de pe ecranul tactil de 8″: telefon, radio, sistem îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale (pentru varianta 4X4) și multe altele. Ascultă muzica preferată pe toată durata călătoriei cu cele 6 difuzoare integrate.

* Compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

EXPERIENȚĂ LA BORD

Confort la deplasarea pe orice tip de teren

Sistem multimedia – Ecran de 8 inch

Sistemul multimedia este echipat cu ecran tactil cu diagonala de 8″ care asigură citirea ușoară a informațiilor și utilizarea facilă a tuturor funcțiilor.

Consola centrala ergonomică

Consola centrală este echipată cu 4 porturi USB (față – spate), suporturi pentru pahare și o cotieră culisantă, care oferă spațiu de depozitare suplimentar (1,1 L). Este ușor să păstrezi lucrurile în ordine.

Aer condiționat automat

Pe tot parcursul călătoriei, poți controla temperatura în funcție de preferințe și beneficiezi de un confort termic optim!

Solicită oferta

NOUA GAMA DACIA

ALEGE MAȘINA POTRIVITĂ

100% ELECTRIC

De la 20.800 Euro


De la 13.900 Euro


De la 13.950 Euro


De la 15.850 Euro


De la 16.490 Euro