MAC-AUTO PAGINA PRINCIPALA DACIA RENAULT VEHICULE DE OCAZIE CONTACT
MAC-AUTO MAC-AUTO MAC-AUTO MAC-AUTO MAC-AUTO MAC-AUTO MAC-AUTO
Autovehicule Renault
MAC-AUTO  Clio Estate
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Fluence
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Noul Renault Twingo
MAC-AUTO
MAC-AUTO Noul Megane
MAC-AUTO
MAC-AUTO Versiuni
MAC-AUTO
MAC-AUTO Motorizari
MAC-AUTO
MAC-AUTO Siguranta
MAC-AUTO
MAC-AUTO Date tehnice
MAC-AUTO
MAC-AUTO Dotari
MAC-AUTO
MAC-AUTO Galerie foto
MAC-AUTO
MAC-AUTO Configurator
MAC-AUTO
MAC-AUTO Cere brosura
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Laguna Coupe
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Captur
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Megane Sport Tourer
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Megane GT Line
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Clio
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Latitude Collection 2013
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Grand Scenic
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Noul Kangoo
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Scenic Xmod
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Noua Laguna
MAC-AUTO
MAC-AUTO  Koleos
MAC-AUTO

Megane

Noul Megane

Intr-un cuvant, exceptional.

Noul Mégane este un model sinonim cu seductia, naturaletea si fiabilitatea exceptionala. Incepand cu blocurile optice ce reflecta un design distinctiv si continuand cu liniile fluide, noul Mégane este expresia veritabila a performantei.

Un design care se impune de la sine


Designul noului Mégane de la Renault seduce inca de la prima privire prin dinamismul si robustetea pe care le afiseaza : blocurile optice profilate si liniile fluide ale caroseriei emana energie si echilibru.

Inovatia este partener de drum


Noul Mégane va pune la dispozitie cel mai bun nivel de confort si ergonomie. Orice calatorie devine o placere, pentru ca fiecare dintre versiuni este echipata cu tehnologie de varf, utila si usor de utilizat: in functie de versiune, puteti dispune de cardul maini libere, asistenta la parcare, aer conditionat automat bi-zona, sisteme audio de inalta calitate, un sistem integrat de navigatie.
 
Ecranele de bord prezinta un design original, combinand afisajul analogic si numeric, informatiile afisate fiind astfel usor de citit.

Tinuta de drum garanteaza precizie si reactivitate


Cu noul Mégane, controlul este in slujba placerii de a conduce. Tinuta de drum a acestui model iti dezvaluie calitatile inca de la primele viraje.
 
Directia precisa si stabilitatea oferite de sasiul de generatie noua se reflecta prin reactivitatea optima la comenzi. Intr-un cuvant: veti fi cel care detine controlul. In acest fel, puteti profita din plin de dinamismul intregii game de motorizari, pe benzina sau pe motorina.  
Impreuna, tinuta de drum si capacitatile dinamice fac din noul Mégan o veritabila referinta a echilibrului si a fortei.

Motorizari

1.6 16V 110 CP

Cu o distributie variabila, imbina un cuplu puternic la regim scazut cu un nivel excelent de putere. 


dCi de la 105 CP
Ofera un nivel optim de cuplu si putere, avand, in acelasi timp, cel mai bun raport economie/tinuta de drum; emite sub 120g de CO2/km.
Consumul in ciclu extraurban este de doar 4 l/ 100 km.


dCi 130 CP
Uimitor de puternic si silentios, acest motor utilizeaza tehnologia dCi la combustie si supraalimentare. Nu emite decat 134g de CO2/km.

2 motorizari certificate eco2


Motorizarile noului Mégane combina performanta si consumul redus, nefiind poluante. Doua versiuni de motorizare afiseaza un nivel de emisii de CO2 mai mic de 140 grame la kilometru, motiv pentru care noul Mégane poarta semnatura eco2.
 
In plus, acesta a fost construit intr-o uzina certificata ISO 14001, contine 11% material plastic reciclat, iar 95% din masa este reciclabila la sfarsitul ciclului de viata al vehiculului.

Protectie la cel mai bun nivel


In materie de siguranta, Renault isi propune excelenta. Noul Mégane marcheaza trecerea la un nivel de siguranta mai bun, de mentionat rezultatele exceptionale la EuroNCAP (37 de puncte din 37 posibile) – cel mai bun punctaj obtinut la testele de impact EuroNCAP
 
Sistemul de control al traiectoriei (ESP) garanteaza un control optimizat al vehiculului in conditii dificile de drum, care, asociat sistemului de control al subvirarii CSV, asigura eficienta maxima, mai ales pe teren alunecos. Farurile bi-xenon actioneaza pe o raza mai larga, inlesnind astfel vizibilitatea pe timp de noapte.

Franare


*Protectia pasagerilor este asigurata de structura consolidata a airbag-urilor cu camera dubla, de ultima generatie, a caror declansare este mai rapida si mai bine adaptata datorita noilor senzori de soc.
 
Renault inoveaza permanent pentru siguranta dumneavoastra. *Datorita noului sistem de franare de inalta performanta, distantele de oprire ale noului Mégane sunt printre cele mai scurte, plasandu-l in fruntea clasamentului din segmentul sau.

MAC-AUTO
MAC-AUTO
PAGINA PRINCIPALA SERVICII DESPRE NOI CARIERE CONTACT